Over de fotograaf

Paul te Stroete maakt reportages en portretten in opdracht. Ook verkoopt hij foto's uit het archief dat hij in zijn langjarige carrière heeft opgebouwd.

Paul woont in Amsterdam en werkt in geheel Nederland.

Contact opnemen ?

Reportages / opdrachten

In de pagina Politiek op deze website ziet u foto's die Paul maakte van een fusie vergadering van PvdA en GroenLinks. Ook toont hij foto's die hij in opdracht van de Banning Stichting en voor het tijdschrift Tijd&Taak maakte.  Ds. Banning was een van de oprichters van de Partij van de Arbeid. Zijn werk leeft voort in de naar hem vernoemde stichting die op het grensvlak van Democratisch Socialistische politiek en Christelijke religie opereert en daartoe onder andere het tijdschrift 'Tijd & Taak' uitgeeft .

Binnenkort maakt Paul een pagina met foto's die hij van Nederlandse bridgewedstrijden. Sommige van deze foto's maakte hij in opdracht van de Nederlandse bridgebladen 'Bridge' en 'Imp'.

Ook maakt hij nog een pagina met foto's van jaarlijkse 'Dichters in de Prinsentuin' gebeuren in Groningen.

 Foto's  bestellen?

Alle foto's van Paul zijn te bestellen als print vanaf A4 formaat. De prints laat hij op museumkwaliteit maken door de beste fotodrukker van Nederland: https://piezografie.com/